Advies op maat

Advies

Als expert op het gebied van duurzame energietechnieken voorzien wij u graag van professioneel en onafhankelijk advies, afgestemd op uw situatie. U kunt daarbij rekenen op een eerlijk antwoord.

Samenhang

Een hardnekkig misverstand is dat verduurzamen altijd begint met het plaatsen van zonnepanelen. Onze ervaring is juist dat duurzame energietechnieken nauw met elkaar samenhangen. Waar u mee begint, wat u precies nodig heeft en hoe u in de toekomst kunt uitbreiden, valt niet in het algemeen te zeggen.

Maatwerk

Onze experts komen bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken wat uw wensen en doelstellingen zijn. Dit vertalen we naar duurzame technieken die passen bij uw situatie. Wij maken gebruik van inzichtelijke rekenmethoden die u een duidelijk en betrouwbaar beeld geven van uw energiebehoefte.

Wij zullen u nooit adviseren ‘zo veel mogelijk’ zonnepanelen te plaatsen, tenzij uw huidige en toekomstige verbruik daar aanleiding voor geven. In dat geval kunt u rekenen op een duidelijke onderbouwing.

Rendement

Ook het tegelijkertijd plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp raden wij in de regel af. Liever kijken wij, samen met u, naar concrete stappen in een logische volgorde. Daarbij streven wij naar een zo hoog mogelijk rendement van uw installatie én investering.