Duurzaamheid

Start met transparantie

Duurzaamheid

De één wil bijdragen aan de wereld van morgen, de ander simpelweg geld besparen. Wat uw motivatie ook is, u bent gebaat bij een betrouwbare leverancier die handelt vanuit oprechte bedoelingen en streven naar duurzaamheid.

Klantrelaties

Duurzaam zijn wij om te beginnen als bedrijf, opgericht in 2011. In een markt waarin leveranciers van duurzame energietechnieken komen en gaan, mogen wij ons tot de gevestigde orde rekenen. Daar zijn we trots op. Sommige klantrelaties bestaan al 9 jaar!

Medewerkers

Wij investeren in onze mensen, leiden hen intern op en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerkingspartners

Ook in de samenwerking met leveranciers bouwen wij graag verder op goede relaties. Door de jaren heen hebben wij diverse bedrijven om ons heen verzameld die, net als wij, instaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat werkt wel zo prettig, ook voor u.

  • Wij werken samen met oa. Alius en Meulendijks Dakwerken
  • Wij werken voor: ........

Onze beloftes:

  • Wij leveren wat u bestelt. Dat klinkt logisch maar dat is het voor veel bedrijven helaas niet. U ontvangt gegarandeerd het merk en de kwaliteit waar u op rekent.
  • Wij leveren en gebruiken uitsluitend producten uit de EU. Daarmee houden we de transportbewegingen beperkt en garantiebepalingen overzichtelijk.
  • U ontvangt een eerlijk en transparant voorstel. Wij zetten onze expertise in om u goed te informeren, niet om misbruik te maken van het verschil in kennis.
  • Als bedrijf worden wij gecontroleerd door bureau Veritas. Zo borgen wij de kwaliteit van onze werkwijze en processen.
  • Wij zijn zuinig met grondstoffen en restproducten. Wat nog bruikbaar is, wordt gebruikt.

Werken vanuit onze overtuiging

Met al onze ervaring weten wij precies wat er in de markt van duurzame energietechnieken te koop is. Wij zijn ons ervan bewust dat veel bedrijven het anders doen, bijvoorbeeld omdat ze op die manier meer geld verdienen. Daar spiegelen wij ons niet aan. Wij geloven in onze eigen manier van werken en kijken graag verder de toekomst in: een toekomst waar we samen aan bouwen.