Zonnepanelen

Een prima investering

Zonnepanelen

Je elektrische apparaten gebruiken met energie van de zon? Een prima investering, zeker met de huidige energietarieven. Bovendien is het zeer milieuvriendelijk, omdat bij het opwekken van zonne-energie geen CO² wordt uitgestoten. 


Gebruiksgemak

Zonnepanelen kunnen relatief eenvoudig worden geïnstalleerd, zowel op een plat als op een hellend dak. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte technische oplossing die er ook nog eens fraai uitziet.

Kwaliteit

Als erkend installateur kennen wij de mogelijkheden en uitdagingen van zonnepanelen. Wij staan voor een gedegen, persoonlijk advies in begrijpelijke taal. Ook bij de keuze van uw installatie en de montagewerkzaamheden hanteren wij een hoge kwaliteitstandaard. U mag ons altijd houden aan gemaakte afspraken.

Esthetisch verantwoord

Een installatie moet niet alleen goed functioneren, maar ook passen in de omgeving. Bij de keuze en installatie van zonnepanelen besteden wij daarom ook aandacht aan hoe het eruit ziet. Het oog wil ten slotte ook wat.

  • Laadpalen

Uw nieuwe zonnestroominstallatie uitbreiden met laadpalen? Dat kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Keuring en onderhoud

Een goede installatie voldoet aan een aantal strenge eisen. De Scope 12 keuring is bedoeld om de kwaliteit en veiligheid van uw installatie te garanderen. Voor installaties met meer dan 50 zonnepanelen is deze keuring zelfs verplicht. 

Meer weten?