Werken bij HVP Duurzaamheid

“Ik voel me een beetje eigen baas”

Iedereen is bezig met verduurzamen. Als bedrijf hebben we dan ook veel werk te verzetten. Graag breiden we ons team uit met gemotiveerde nieuwe collega’s die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken.  

Waarom werken bij HVP Duurzaamheid?

Wij zijn zeker niet het enige bedrijf dat technisch personeel zoekt. Toch denken we dat wij jou iets speciaals kunnen bieden: een baan waar je naast prima verdiensten ook veel ruimte, kansen en vertrouwen krijgt.

Hoe het is om bij HVP Duurzaamheid te werken? Dat weet niemand beter dan onze huidige medewerkers. 

Ramon:
“Ik voel me een beetje eigen baas”

Ramon is sinds 2022 in vaste dienst als monteur Zonnepanelen. Daarvoor werkte hij enige tijd via een uitzendbureau.

“Als uitzendkracht heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt. Maar als het op een vast contract aankwam, was ik steeds te duur en kon ik gaan. Chris kwam zijn beloftes wel na.”

“Toen ik begon, was ik hulpmonteur. Maar door zelf initiatief te nemen en met hulp van collega’s heb ik me intussen ontwikkeld tot Monteur Zonnepanelen. Ik heb mijn eigen bus en de vrijheid om mijn eigen tijd in te delen. Zo voel ik me toch een beetje eigen baas.”

“In de zomer zijn de dagen iets langer dan in de winter maar ik weet hoe laat ik ongeveer thuis ben. Natuurlijk loopt een werk soms wat uit, maar als het echt uit de hand loopt, passen we in overleg met Chris de planning aan.”

“Wat ik fijn vind bij HVP Duurzaamheid, is dat alles goed geregeld is. Zowel de veilige werkomstandigheden als de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt. Chris is betrokken en denkt met je mee. Hij belt regelmatig om te vragen hoe het gaat. Je weet bij hem precies waar je aan toe bent.”

“Ik werk hier met veel plezier en zit prima op mijn plek. Tegen iedereen die bang is om op het dak te werken kan ik zeggen: de hoogte went écht. Er gaat niks boven werken in de buitenlucht, elke dag op een andere dak.”

Meer weten?

Michael:

“Thuis merken ze dat ik veel beter in mijn vel zit”

Michael werkte voorheen in de logistiek. In 2022 maakte hij de overstap naar HVP Duurzaamheid.

“Toen ik bij HVP kwam werken, wist ik eigenlijk meteen dat het goed zat. Omdat ik nieuw was in dit vak, ging ik de eerste maanden met verschillende collega’s op pad. Ik ben heel goed opgevangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Van iedereen heb ik weer iets anders geleerd. Inmiddels werk ik grotendeels zelfstandig.”

“Werken is voor mij meer dan alleen geld verdienen. Het collegiale vind ik ook heel belangrijk. Daar is bij HVP gelukkig alle ruimte voor. Onder het werk, in de pauze en soms zelf nog even na werktijd maken we een praatje of een lolletje.”

“Nu ik steeds meer zelfstandig werk, stem ik ook vaker rechtstreeks met Chris af. Hij is heel behulpzaam en open naar zijn medewerkers. Niet echt een baas-baas maar gewoon iemand voor wie je graag wilt werken.”

“Het werk zelf bevalt me heel goed, lekker in de buitenlucht. Je rijd elke dag ergens anders naartoe en daardoor is het heel afwisselend. Elk dak is anders. Het voelt veel vrijer dan mijn vorige baan.”

“Thuis merken ze het ook. Ik kom ik elke dag met goeie zin thuis en heb mooie, positieve verhalen te vertellen. Als persoon ben ik best wel kritisch naar mezelf, maar sinds ik bij HVP werk, ben ik echt een ander mens geworden.”